Qui sóc jo? Qüestió d’horaris

El següent text el vaig escriure directament ahir a Facebook. El text en si, és un trosset de mi i per tant he pensat que  perquè no quedi en l’oblit a casa del senyor Zuckerberg, el penjo a casa meva.

Aprofito per agraïr-vos de tot cor un munt els comentaris que hi vau deixar.

Així doncs, aquí la teniu pels que no l’heu llegida i us faria gràcia fer-ho:

 

Reflexions:
Una cosa aparentment tan senzilla com posar un horari per a partir de setembre m’ha fet analitzar un munt de variables. Si seguim amb el fil del centre on les persones que van respondre una enquesta tenien la paraula per triar on es situen durant l’entrevista o bé si té importància la vestimenta del professional de la salut, també es lògic donar a triar les hores de disponibilitat. És la pinzellada d’ atenció centrada en la persona de Cal Moure’S.

Ara, i ho faig cantant aquella cançó de la Dàmaris Gelabert, que molts papes coneixeu: qui sóc jo?

Doncs jo sóc Irene García i sóc Cal Moure’S. I jo i el centre som el resultat tant d’hores d’estudi com de l’experiència. Experiència de 10anys de fisioteràpia i de la vida, 31.

Qui sóc jo?

Així doncs, abans de fer horaris havia de comptar tenir temps pel grup de Ajuntament de Llambilles que junt a SportGest Llambilles aquest any inicio el novè curs d’exercici terapèutic per gent gran, temps per la Secció territorial de Girona del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya, temps per projectes com Professionals per la promoció de la salut a Girona, temps per reunions, per fer-me de community manager de Cal Moure’S i seguir-vos donant informació rellevant, temps per organitzar els cafès-tertúlia, per ser mare, amiga, parella, família, temps per formar-me i temps per fer exercici i per allò que m’apassiona i jo li dic Cal Moure’S però és fisioteràpia.

En suma, quan vaig deduir el temps que jo requereixo, també vaig preguntar als interessats en els GET quin era l’horari que preferien. Sembla una ximpleria però imagineu que decideixo fer un grup a les 16h. I resulta que aquell grup a les 16h veuen una sèrie com potser La Riera (que ja estic al cas que ha acabat. No resulta una mica absurt? O decideixo posar-ho el dia que el net el/la va a veure.
No té sentit. Els horaris dels grups han crescut amb les persones i els trindreu actualitzats a la web en cosa de 15′.

Sobre les sessions individuals, durant aquest tres mesos he vist que us agrada poc el telèfon, el timbre o el whatsapp són els preferits. Cert, són estratègies de marketing, però també hi ha moltes formes de màrketing, llegint a la Txell Costa Group n’he aprés una mica, i aquesta és una forma indirecta d’escoltar a les persones.

I sobretot, no donar res per suposat.

Us donc un exemple:
Cal Moure’S està al passeig on fan el mercat setmanal. A la meva hipòtessi inicial vaig deduir que dimecres seria el dia que més persones tocarien el timbre. Doncs, xiquets, amb una mostra de 3mesos i mig, dimecres és el dia de la setmana que menys toquen el timbre ?.

El proper post serà l’horari d’aquest curs, que a dies puntual pot modificar-se degut a la formació que no sempre és previsible.

Moltes gràcies per confiar en mi, en Cal Moure’S. El projecte avança gràcies a tots, a persones.

Una abraçada,
Irene

Leave a reply