Irene García, Núm Col. 7.085

Fisioterapeuta de la promoció 2004-07 a l’escola universitària de fisioteràpia Garbí.

Inicia la seva carrera a Italia, Sottomarina di Chioggia i torna a Girona un any després.

Tot i iniciar en l’àmbit clínic, la seva espectativa va ser la atenció domiciliària on inicia traballant per empresa aliena a realitzar la fisioteràpia a domicili al Gironés, el Pla de l’Estany i la Selva el 2009.

El 2012 crea la marca FisioBenestar, realitzant la atenció domiciliària de la mateixa zona des de l’àmbit privat, a més des de l’any 2009, porta el grup de gimnàs actiu de gent gran de Llambilles i col·labora amb una empresa a Campllong per tal de mantenir la salut i la qualitat de la plantilla.

El temps, la formació, fan madurar a la persona i l’encaminen. Formada en diversos postgraus (un d’ells de Fisioteràpia en l’Esport, 2009), diverses Teràpies Manuals (DNM, Mulligan, Neurodinàmica…) i Teràpies actives (Pilates, Gimnasia Abdominal Hipopressiva), Irene es decanta cada cop més per la volutat de millorar els diagnòstics en fisioteràpia i entendre el dolor i l’envelliment des del punt de la ciència per tal de perfilar cada cop més els tractaments.

Per tant, hi ha un punt d’inflexió, implicant-se en la dignificació de la fisioteràpia, fent-se socia de Fisioterapia sin Red, una xarxa de fisioteràpeutes per la intel·ligència col·lectiva. És a dir, intercanvi d’informació, dubtes i coneixements per tal de facilitar el creixement del professional.

A més d’assistir anualment a diferents jornades, seminaris i cursos d’actualització.

 

A partir del 2014, té la oportunitat de participar en el projecte interdisciplinar de Promoció de la Salut de Dipsalut i a la Secció Territorial de Girona del Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya des del 2016.

L’octubre del 2016 va tenir la fortuna de poder col·laborar en la V jornada de les TIC que organitza el CFC amb la ponència: Gent Gran i Fisioterapeutes, Relació en metamorfosi?

Els anys porten a definir-se cada cop més i l’objectiu principal és la dignificació de la persona (fent servir l’enfoc d’atenció integral en la persona), de la fisioteràpia, donar una sortida a qui pateix dolor i desmitificar l’envelliment.

Video V Jornada TIC CFC

Informació addicional sobre la fisioterapeuta