Com a Casa

Els anys d’atenció domiciliària han marca el projecte.

Viure a la persona i adaptar el tractament als seus objectius i expectatives dins al seu propi hogar és una de les ventatges de l’atenció domicilària, el context.

Cal Moure’S es troba a peu planer del terra, sense esglaons d’entrada i amb doble porta, una sala d’espera on hi ha també espai per persones que hagin de requerir cadira de rodes.

Un gimnàs polivalent tant per realitzar grups reduïts d’exercici terapèutic, com per fer-ne us en els tractaments individualitzats si ho requereix la persona com per convidar a grups reduïts a interectuar amb professionals sanitaris per tal d’empoderar-se amb informació coherent, rellevant i de qualitat.

El box principal es divideix en dos boxs comunicants, mitja sala (o Box) equipada amb camilla, pissarra per educació sanitària i taula amb cadires per tal de poder realitzar l’entrevista clínica.

Aquesta última part té un quelcom especial  del qual pot llegir la informació aquí.

I per últim, un box que s’anomena ‘Com A Casa’, ja que simula l’interior d’una vivenda, per tal de poder fer transferència del tractament a casa seva amb major facilitat.

Per suposat, disposa de labavo adaptat.

Així doncs,

només queda dir,

Benvinguts a Cal Moure’S!

De FisioBenestar a Cal Moure'S

El projecte de Cal Moure’S té uns inicis amb un altre nom, FisioBenestar.

L’any 2012, després de 5 anys com a fisioterapeuta, Irene García va decidir iniciar com a empresa privada la fisioteràpia a domicili a la província de Girona, arribant des del Pla de l’Estany fins a la Selva, passant pel Gironés.

Els anys van anar fent que la formació contínua sobre dolor, procesos d’envellir, la atenció centrada en la persona i l’exercici actiu acompanyats d’una implicació directe en la dignificació de la persona gran i de la fisioteràpia portés a generar el primer canvi. Un canvi aparentment insignificant però molt rellevant: El canvi de nom a Cal Moure’S.

Amb els anys, s’adona que ha de fer el pas següent. Que el quilometratge passa factura i necessita un espai polivalent.

I comença la recerca del espai idoni per portar a terme els objectius principals:

  1. Atenció individual
  2. Grups d’exercici terapèutic
  3. Espai d’informació rellevant

 

Cal Moure'S, Centre de Fisioteràpia per fer Anys en Moviment

I el març del 2017 va arribar la oportunitat.

Al cor de Cassà de la Selva, al bell Passeig Vilaret, un local de 85 m2 oferia totes les característiques per fer del projecte de Cal Moure’S l’espai polivalent desitjat.

El 13 de maig del 2017 és va fer un matinal de portes obertes per tal de donar a conèixer el projecte i el 15 de maig del 2017, una década després que Irene es diplomés, Cal Moure’S va obrir les seves portes aspirant a ser un centre per ajudar a les persones a fer anys, envellir en moviment, el màxim de lliures de dolor possible.

Vols saber qui hi ha darrere Cal Moure's?